Een onverwacht groot succes. Dat waren onze zuiderse pesto panini’s met geitenkaas van de Polle tijdens het Bollekesfeest in Antwerpen 2018. Snel, eenvoudig, lekker krokant én met heel veel liefde gemaakt. En dat proefde je. We konden dan ook niet anders dan het recept met de wereld te delen.
Voor de paninibroodjes gebruikten wij één groot brood dat je kunt vergelijken met een Turks brood.
Voor 4 wraps
Ingrediënten
- 4 panini broodjes
- 200 gr verse geitenkaas
- 50 gr pesto
- 2-tal tomaten
- Zout en peper
Werkwijze
- Verwarm de paninigrill voor.
- Snij het panini brood open en smeer een ruime hoeveelheid geitenkaas over de onderste helft.
- Snij de tomaten in dunne schijfjes en verdeel over de geitenkaas. Strooi eventueel nog wat zout en peper over de tomaatjes om de smaken sterker tot hun recht te laten komen.
- Smeer over de bovenzijde van het brood een laagje pesto.
- Leg het bovenste deel op het onderste en bak de panini een vijftal minuutjes onder de grill.
- Smullen!