Polle’s overnight oats met frambozen

Overnight oats met geitenyoghurt en frambozen

Uit onderzoek blijkt dat er nog altijd heel wat mensen zijn die het ontbijt overslaan. Maar voor dit receptje schuif je met plezier je voeten onder de ontbijttafel. Ontbijten wordt immers een kleine verwennerij met dit geitenyoghurt ontbijt. Bovendien kan je al het zware werk gewoon de avond voordien doen, zodat je het ’s morgens lekker gemakkelijk kunt maken. Jummie!

Recept voor 4 personen l Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

  • 100 gr havermout
  • 500 gr geitenyoghurt van Polle
  • 3 el chiazaad
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 300 gr frambozen (mag uit de diepvries)
  • 2 el honing
  • Amandelschilfers om het af te werken

Werkwijze

  1. Meng de geitenyoghurt, havermout, het chiazaad en kaneel onder elkaar. Zet afgedekt 8 uur in de ijskast.
  2. Verwarm de frambozen met de honing in een steelpan, breng aan de kook en laat een 5-tal minuten sudderen op een laag vuur. 
  3. Verdeel de overnight oats en werk af met een schepje frambozen en amandelschilfers.